Aegon

Website
https://careers.aegon.com/nl/home/netherlands/

Over Aegon

Mensen leven steeds langer. Bij Aegon zijn we enthousiast over de kansen die dit biedt. Het is daarom onze missie om mensen te helpen het beste uit hun leven te halen voor een lang en gelukkig leven. Hoe we dat doen? Door voor elke droom of ambitie het juiste financiële product te bieden. Of dat nu een hypotheek voor een droomhuis, een verzekering voor een auto of een spaarpot voor een mooi pensioen is.

Om onze missie te laten slagen, zijn we op zoek naar nieuwsgierige, ambitieuze en empathische medewerkers die zich uit durven spreken en afmaken waar ze aan beginnen. We willen een zo divers mogelijk team met verschillende culturen, achtergronden, geloofsovertuigingen en geaardheden. Hoe diverser onze medewerkers zijn, hoe meer we lijken op onze klanten en dat zorgt ervoor dat we een nog beter klantbedrijf worden.

Aegon is altijd op zoek naar talent

Of je nu net uit de collegebanken komt of al even meedraait in het werkende leven: Aegon is altijd op zoek naar talent. Met wereldwijd zo’n 26.000 medewerkers zorgen we ervoor dat klanten zelf bewust keuzes kunnen maken voor hun financiële toekomst. We zijn verzekeraar, pensioenbedrijf én vermogensbeheerder in één. Zo kunnen een klanten bij Aegon hun droomhuis financieren, een auto verzekeren of sparen voor die mooie wereldreis. Voor elke droom heeft Aegon het juiste financiële product!

Bouw je eigen toekomst bij Aegon

We vinden het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen en doen wat ze leuk vinden. Wil jij je kennis uitbreiden? Of iets nieuws leren? Dan liggen de touwtjes in jouw handen. Aegon ondersteunt met de juiste middelen, zoals ontwikkeltrajecten en opleidingen binnen de junior posities en Development Programs. Bij Aegon kan je terecht met een achtergrond in Finance, Econometrie, Actuariaat, Technische achtergronden als Wiskunde, Natuurkunde, Computer Science, IT, enz. 

Volg een Development Program

Voor starters op de arbeidsmarkt heeft Aegon vier verschillende Development Programs ontwikkeld: Data Science, IT, Technical en een Financial Development Program. Zo’n Program geeft je een voorsprong en zorgt voor snelle vooruitgang in je professionele groei en persoonlijke ontwikkeling. Inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling staan centraal in het programma. Samen met andere starters doe je diverse opdrachten, verschillende functies en volg je (hard skills en sof skills) trainingen. Ook kun je ervaring opdoen bij verschillende bedrijfsonderdelen, zoals het Corporate Centre, Aegon Asset Management, Knab of bij een van onze buitenlandse vestigingen.

Interesse?
We zijn altijd op zoek naar ambitieuze en enthousiaste studenten die open staan voor nieuwe uitdagingen! Ben je benieuwd welke stages of junior posities Aegon jou te bieden heeft? Kijk dan op www.werkenbijaegon.nl/stages. Of bekijk onze vacatures op www.werkenbijaegon.nl/vacatures. Voor vragen kun je contact opnemen met onze Campus Recruiter Adinda Janse via Adinda.Janse@aegon.nl of 06 11 12 78 50.

Cancel