Savills

Website
https://www.savills.nl/
Branche / Vakgebied
Data Science, Real Estate
Vereiste taal
Engels, Nederlands
Locatie
Amsterdam

Over Savills

BRANCHE

Commercieel vastgoed

KANTOOR LOCATIES

Zuid-as (Amsterdam)

STUDIEACHTERGROND

Universitaire & HBO studies in de richtingen vastgoed en makelaardij, economie, bedrijfskunde, finance, rechten en bouwkunde.

CONTACT INFO HR

Pepijn Gerritsen
pepijn.gerritsen@savills.nl
www.savills.nl
www.savills.nl/werkenbij

Savills is jong, betrokken, ambitieus en open en biedt een dynamische en inspirerende werkomgeving waarin jij meetelt!

Property starts with people

Bij Savills geloven we dat vastgoed begint bij goede mensen. Wij zijn divers, ondernemend én innovatief. Dit stelt on in staat om de beste mensen aan te trekken en een bedrijfscultuur te creëren waarin eenieder zich veilig en gehoord voelt.

… & planet

Wij geloven dat duurzaamheid niet alleen gaat over het voldoen aan regelgeving, maar over het creëren van toegevoegde waarde voor zowel beleggers als gebruikers. Dit thema is verweven in al onze dagelijkse bezigheden.

Het Savills DNA

Een carrière bij Savills betekent werken in een internationale werkomgeving waarin ruimte is voor eigen inbreng, humor en persoonlijke ontwikkeling. Spreekt dit je aan? Bekijk onze openstaande vacatures. Staat jouw ideale functie er niet tussen, neem dan contact op met Pepijn. Wij staan altijd open voor nieuw talent!

De favorieten van Savills

Savills heeft een paar favorieten plekken op de Zuidas waar geregeld collega’s te vinden zijn: Dicky’s Grand Cafe – CIRCL – De Blauwe Engel en onze eigen Savills bar. Wie weet sluit jij de volgende keer aan bij onze vrijdagmiddagborrel!

Cancel