WTW

Website
https://careers.willistowerswatson.com/

Over WTW

WTW is wereldwijd een professioneel en toonaangevend consultancybedrijf, dat oplossingen biedt op het gebied van risico- en kapitaalmanagement aan o.a. pensioenfondsen en verzekeraars. Bovendien geeft WTW bedrijven ook advies over arbeidsvoorwaarden en talent- en beloningsprogramma’s. WTW heeft wereldwijd meer dan 40.000 werknemers en is actief in 140 landen. Wij helpen klanten risico’s om te zetten in kansen. Together we unlock potential!

Onze Missie

Ons doel is om klanten een heldere kijk op de zaken te bieden, zodat zij de juiste keuzes kunnen maken en passende actie kunnen ondernemen. Wij helpen bedrijfsresultaten te verbeteren door het geven van effectief financieel- en risicoadvies.  Onze oplossingen zijn dan ook gebaseerd op analyses, wereldwijde research, innovatieve technologie en onze uitgebreide ervaring met de meest uiteenlopende kwesties. Wij investeren in jouw opleiding en ontwikkeling, zodat wij samen met jou het beste advies kunnen geven aan de klanten.

De Cultuur

Extern kenmerkt WTW zich door klantvriendelijkheid en een dienstverlening die weinig adviesorganisaties kunnen evenaren. Intern draait het om collegialiteit en aandacht voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. WTW is een jong en dynamisch bedrijf. Bovendien worden er ook vaak verschillende activiteiten georganiseerd om je collega’s ook buiten werktijd beter te leren kennen. Daarnaast kom je door het internationale aspect van onze organisatie ook vaak in aanraking met internationale collega’s.

Interesse?

Voor meer informatie over carrièremogelijkheden binnen WTW kun je terecht op onze carrièrepagina. Je kunt je ook inschrijven voor ons Talent Network. Hiermee kunnen we jou op de hoogte houden over diverse carrière mogelijkheden.
We can’t wait to hear your story!

Cancel