IT Management Traineeship

Company
Heineken
Type
Traineeship
Location
Amsterdam
Sector
IT & Programming

Description

Het IT Management Traineeship
Ben jij gefascineerd door innovatie en alle veranderingen die het IT vakgebied doorgaat? wil je snel vooruit en ben je goed in het meekrijgen van mensen om je heen? Dan is het IT Management Traineeship iets voor jou!

Solliciteren voor het IT Management Traineeship
Dit is mogelijk via onderstaande link:
https://my.harver.com/app/landing/5c768ca460cc1f4de4bc29bc

Jouw functie als IT Management Trainee
IT wordt steeds meer core-business en is dus essentieel voor HEINEKEN. Of het nu gaat om snelheid, transparantie of veiligheid, er worden hoge eisen gesteld aan ons IT-landschap. Je werk als IT-er heeft een grote impact. Vanaf dag één krijg je direct veel verantwoordelijkheid en ook ruimte om initiatief te nemen. Jouw inbreng als IT Management Trainee is essentieel om HEINEKEN als bedrijf scherp te houden. Jij brengt vernieuwing en zorgt ervoor dat wij als wereldmerk voorloper blijven in de markt.

Als aanstormend IT professional:
- Heb je een passie voor IT en alle ontwikkelingen die er nu spelen;
- Ben je breed georiënteerd in alle disciplines binnen ons bedrijf;
- Vind je luisteren naar mensen net zo belangrijk als ze overtuigen;
- Kun je vraagstukken uit de business omzetten naar concrete IT oplossingen;
- Begrijp je waar de business het over heeft.

Jouw werkveld als IT Management Trainee
Voor jou als IT trainee gaat er een wereld voor je open. Er is een breed scala aan projecten met een diversiteit aan systemen en applicaties, waarin jij je passie voor IT kwijt kunt. Innovatie staat centraal in je werk als trainee én daarna. Je werkt aan de optimalisatie van vooruitstrevende, betrouwbare en haalbare technologische oplossingen die beantwoorden aan de veranderende behoeften van onze klanten.

Gedurende 18 maanden krijg je drie intensieve opdrachten van een half jaar. Hierbij kun je denken aan een opdracht waarbij je als projectleider aan de slag gaat met het optimaliseren van het gebruik van bijvoorbeeld hard- en software, logistieke systemen en werkplekken. Kun je vanuit Global Information Systems de opdracht krijgen om een nieuw system uit te rollen in de Operating Company HEINEKEN Nederland, of ga je aan de slag bij ons Digital & Innovation team om te kijken welke bedrijfsprocessen kunnen worden geoptimaliseerd door Digitale oplossingen.
Belangrijk is dat we niet alleen sturen op een zo divers mogelijk Traineeship, maar dat we ook kijken naar waar jij je verder in wil ontwikkelen, zowel binnen de discipline als qua competenties.
Je collega’s wisselen per project. Het zijn allemaal professionals met veel ervaring en ze zijn gedreven om hun kennis op jou over te brengen.

Jouw sterke punten als IT Management Trainee
Als IT Management Trainee:
- Heb je passie voor de snelle ontwikkelingen op het gebied van IT;
- Weet je mensen mee te krijgen door te luisteren en plannen ten uitvoer te brengen;
- Heb je oprechte interesse in mensen;
- Beschik je over een afgeronde universitaire masterstudie per 1 september 2019;
- Heb je maximaal 1,5 jaar werkervaring na het afronden van je studie;
- Heb je een goede kennis van de Nederlandse taal (woord en geschrift).

Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren voor ons IT Management Traineeship!

Jouw arbeidsvoorwaarden als IT Management Trainee
Je standplaats in Nederland is Zoeterwoude of Bunnik, afhankelijk van je opdracht. Wat arbeidsvoorwaarden betreft zit je uitstekend bij HEINEKEN. We bieden meer dan alleen een goed salaris: een aansprekend secundair pakket, ruime mogelijkheden om jezelf professioneel te ontwikkelen en volop kansen om door te groeien. Bovendien hechten we veel waarde aan een goede work-life balance.

Proef de dynamiek!
Het leuke van werken bij HEINEKEN is dat je bij ons altijd verder kijkt dan je eigen vak. Bij alles wat we willen verbeteren, zijn ook jouw mening en talent van belang. Zo kan het gebeuren dat je soms ver buiten je eigen vakgebied betrokken raakt bij een project. Waarbij je op een andere manier de passie deelt voor werken aan succesvolle merken als Amstel, Brand, Royal Club, Sourcy, Jillz, Crystal Clear en natuurlijk Heineken. Proef de Dynamiek!

Interesse in het IT Management Traineeship?
Leuk! Vanaf vandaag kun je solliciteren en de deadline hiervoor is 11 april. Jouw trainee groep start per 1 september 2019 tegelijk met drie andere disciplines (namelijk Commercie, Supply Chain en Finance). Samen met de trainees van jouw lichting zal je aan diverse trainingen en intervisie deelnemen. Hierdoor leer je HEINEKEN in de breedste zin kennen en zal je vanaf dag één een waardevol netwerk opbouwen.

De selectieprocedure bestaat uit de volgende stappen (houd rekening met de data waarop je beschikbaar moet zijn):
1. Online sollicitatie                                        (6 maart t/m 11 april)
2. Interview selectiedagen (Zoeterwoude)     (8/9 mei)
3. Finale Assessment Dag (Op locatie)          (28 mei)

- Na elke stap volgt een Go / No Go
- De data van de stappen staan vast, uitzonderingen zijn helaas niet mogelijk
- Je wordt op één van bovenstaande selectiedagen uitgenodigd indien je door de eerste selectie komt.

Indien je nog vragen hebt over de procedure, neem dan gerust contact op met onze Campus Recruiter Willemijn Cortenraad. Zij is te bereiken via willemijn.cortenraad@heineken.com

Cancel