Werkstudent Associate Consultant

Company
Focus Orange
Type
Student job
Location
Amsterdam
Sector
Business Analytics, Consultancy, Data Science, Operations Research
Language
Dutch, English

Description

Vind je het leuk om data-analyse te gebruiken om strategische uitdagingen op te lossen? Wil je werkervaring opdoen tijdens je studie en heb je de ambitie om door te groeien bij een jonge organisatie? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Als Associate Consultant bij Focus Orange ondersteun jij bij klantprojecten over de volle breedte van onze dienstverlening. Je werkt met name voor multinationals aan verschillende uitdagende projecten die kunnen variëren van ‘gender pay gap’ analyses tot het harmoniseren van arbeidsvoorwaarden bij fusies. In deze projecten is het jouw taak de data in te zetten om praktische en begrijpbare oplossingen en adviezen voor de klant te maken. De nadruk van je werkzaamheden ligt op het maken van (kwantitatieve) analyses, het bouwen van (Excel-gebaseerde) tools en modellen en het maken van complexe (arbeidsvoorwaarden)berekeningen. Je werkt samen met onze consultants aan de voorbereiding van (deel)projecten en ondersteunt in projectmanagement.

Bij Focus Orange willen wij jou de kans geven om je breed te ontwikkelen en bieden we perspectief om door te groeien tot consultant. Door direct betrokken te worden in projecten en snel veel verantwoordelijkheid te krijgen ontwikkel jij je analytische, technische en adviesvaardigheden. Daarnaast bouw je sterke inhoudelijke kennis op in verschillende domeinen: Total Rewards, Retirement, Executive Compensation en People Analytics.

Wat bieden wij? 

 • Veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid

 • Een marktconform salaris

 • Een open cultuur en ruimte voor initiatief

 • Doorgroeimogelijkheden

 • Een team van leuke en slimme mensen

 • Borrels, team uitjes en spontane activiteiten

Wie zoeken wij? 

 • Je bent masterstudent Econometrie, Economie of Business Analytics

 • Je bent excellent met Excel

 • Je hebt sterke sociale en analytische vaardigheden

 • Je bent ondernemend en teamgericht

 • Je hebt de ambitie om door te groeien

Over Focus Orange

Focus Orange is een strategisch advies bedrijf dat organisaties helpt bij het optimaliseren van hun investering in het menselijk kapitaal, op een innovatieve en data gedreven manier.
Wij geloven in modern en innovatief werkgeverschap, dat meetbare resultaten oplevert in co-creatie met medewerkers. 

Bij Focus Orange maak je deel uit van een jong, ondernemend en gezellig team, waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. We zijn geen traditionele organisatie en doen alles vaak net even anders.

Interesse?

Ben je een ambitieuze masterstudent in de richting van Economie, Business Analytics, Econometrie of Bedrijfskunde? Beschik je over sterke sociale en analytische vaardigheden en wil jij jouw skills in de praktijk verder ontwikkelen? We nodigen je graag uit op ons kantoor voor een kop koffie. Neem contact op met Liza Dirks: lizadirks@focusorange.com.

Op vrijdag 21 juni organiseren wij een inhousemiddag voor starters die benieuwd zijn naar het consultancy vakgebied en naar onze organisatie. Vind je het leuk om ons team te ontmoeten en te ontdekken wat het werk precies inhoudt? Bekijk hier het programma.

Cancel