Werkstudent Associate Consultant

Company
Focus Orange
Type
Student job
Location
Amsterdam
Sector
Business Analytics, Consultancy, Data Science, Operations Research
Required language
Dutch, English

Description

Maak jij graag complexe data-analyses en wil je strategische uitdagingen oplossen? Wil je werkervaring opdoen tijdens je studie en heb je de ambitie om door te groeien bij een jonge organisatie? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Als werkstudent associate consultant bij Focus Orange ondersteun jij bij klantprojecten over de volle breedte van onze dienstverlening. Je werkt met name voor multinationals aan verschillende uitdagende projecten die kunnen variëren van ‘gender pay gap’ analyses tot het harmoniseren van arbeidsvoorwaarden bij fusies. In deze projecten is het jouw taak de data in te zetten om praktische en begrijpbare oplossingen en adviezen voor de klant te maken. De nadruk van je werkzaamheden ligt op het maken van (kwantitatieve) analyses, het bouwen van (Excel-gebaseerde) tools en modellen en het maken van complexe (arbeidsvoorwaarden)berekeningen. Je werkt samen met onze consultants aan de voorbereiding van (deel)projecten en ondersteunt in project management.

Bij Focus Orange willen wij jou de kans geven om je breed te ontwikkelen en bieden we perspectief om door te groeien tot consultant. Door direct betrokken te worden in projecten en snel veel verantwoordelijkheid te krijgen ontwikkel jij je analytische, technische en adviesvaardigheden. Daarnaast bouw je sterke inhoudelijke kennis op in verschillende domeinen: Total Rewards, Retirement, Executive Compensation en People Analytics.

Wat bieden wij?

 • Veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid
 • Een marktconform salaris
 • Je eigen ontwikkeling vormgeven
 • Een team van leuke en slimme mensen
 • Goed te combineren met je studie
 • Borrels, team uitjes en spontane activiteiten

Wie zoeken wij?

 • Je bent masterstudent Econometrie, Business Analytics of Wiskunde
 • Je bent excellent met Excel
 • Je bent nieuwsgierig en communicatief
 • Je bent ondernemend en teamgericht
 • Je bent gemiddeld 2 dagen per week beschikbaar
 • Je hebt de ambitie om door te groeien

Over Focus Orange

Focus Orange is een strategisch advies bureau dat organisaties helpt bij het optimaliseren van hun investering in het menselijk kapitaal, op een innovatieve en data gedreven manier. Wij geloven in modern en innovatief werkgeverschap, dat meetbare resultaten oplevert in co-creatie met medewerkers.

Bij Focus Orange maak je deel uit van een jong, ondernemend en gezellig team, waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. We zijn geen traditionele organisatie en doen alles vaak net even anders.

Interesse?

Ben je een ambitieuze masterstudent in de richting van Econometrie, Business Analytics of Wiskunde? Beschik je over sterke sociale, technische en analytische vaardigheden en wil jij jouw skills in de praktijk verder ontwikkelen?

We nodigen je graag uit op ons kantoor voor een kop koffie. Ben je enthousiast of heb je nog vragen? Neem dan contact op met recruitment@focusorange.com.

Cancel