Startup Internship

Company
Baken Adviesgroep
Type
Internship
Location
Amsterdam
Sector
Business Analytics, Consultancy, Data Science
Required language
Dutch, English

Description

Ben jij nog aan het studeren maar heb je een super goed idee voor een nieuwe app, data-service of tool? Bij ons Baken Internship bieden we jou de kans om met je idee aan de slag te gaan!

Wie zijn wij?
Baken Adviesgroep is een data- en consultancybureau met ambitie. Ons team bestaat uit jong talent en ervaren consultants die zich gezamenlijk inzetten voor actuele vraagstukken van bedrijven, economie en maatschappij. Wij werken zowel aan projecten voor klanten als aan eigen rapporten en modellen. Daarnaast hebben we een eigen ‘Baken Brouwerij’; de plek waar innovatieve ideeën van het team worden getest in pilotprojecten voor klanten.

Wat ga je doen?
Met ons Startup Internship krijg je de kans om in-house bij Baken Adviesgroep je idee verder uit te denken en te ontwikkelen.

Hiervoor is het wel belangrijk dat er een basis is. Alleen een vaag idee over een “nieuwe Uber” of “een nieuwe manier van aandelen analyseren” is niet voldoende om te starten. We verwachten dat je al iets kunt laten zien : een kleine pitch of een stuk code dat je zelf hebt ontwikkeld in je vrije tijd of voor bijvoorbeeld een scriptie.

Op basis van je idee kom je eerst bij ons kennismaken en pitchen. Vervolgens werk je gedurende het Internship bij ons op kantoor aan je idee. Hiervoor stellen we samen een plan op en krijg je begeleiding vanuit ons management team. Je werkt zelfstandig aan je eigen idee, maar doet dit zij aan zij met de rest van het Baken team, die dan ook klaar staan met kennis, ervaring en ondersteuning om je verder te helpen.

Aan het einde van de internship kijken we gezamenlijk naar de vervolgstappen. Denk bijvoorbeeld aan het beginnen van je eigen start-up en doorstromen richting een incubator, of het idee in de Baken Brouwerij verder uitbouwen. Doorgroeien binnen het team Baken is ook mogelijk.

Wat verwachten we van jou?
Wij verwachten inzet en ambitie en geven jou de mogelijkheid om in-house met onze begeleiding je eigen idee verder te verkennen en ontwikkelen. Je krijgt een werkplek bij ons op kantoor, professionele begeleiding en het team van Baken om je heen als support en klankbord.

Wie ben jij?

- Je hebt een nieuw en innovatief idee, maar weet nog niet precies wat je hiermee moet;

- Vergevorderd met je Bachelor of Master opleiding, minimaal 3e jaar BSc;
- Ervaring met programma’s als R, Python en Tableau is een plus;
- Je werkt zelfstandig en leert snel;

- For the Startup Internship we also consider applications by non-Dutch speakers.

Wat krijg je er voor terug?

- De unieke kans om te kijken of jouw idee uit te werken tot iets moois;

- Uitdagende werkomgeving binnen een talentvol jong team;
- Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden bij een groeiend bedrijf;

- Werktijden in overleg en flexibele dagen zodat de studie gewoon door kan gaan.
- Informele sfeer op kantoor in Amsterdam-Noord.

Kom jij bij ons pitchen?

Stuur dan je CV en een brief waarin je je idee toelicht  naar vacatures@bakenadviesgroep.nl. Als je al materiaal hebt in de vorm van bijvoorbeeld een korte pitch: stuur dit ook op! Op basis van je inzending nodigen we je graag uit voor een kennismaking.

Cancel