Pricing Pensioen

Company
Aegon
Type
Student job
Location
Den Haag
Sector
Data Science, Retirement & Insurance
Required language
Dutch
Website
https://careers.aegon.com/nl/home/netherlands/

Description

Werkstudent Pricing Pensioen 

Heb jij altijd al affiniteit gehad met pricing en sta je te popelen om je handen uit je mouwen te steken? Ben je daarnaast analytisch sterk en proactief? Kom dan als werkstudent onze afdeling Finance Zakelijk ondersteunen!

De functie in een notendop

Als werkstudent Pricing Pensioen ondersteun je het team bij het onderhoud en de ontwikkeling van de pricingmodellen en de documentatie daarvan. Uit ervaring weten we dat een frisse blik zorgt voor een verdere verbetering van onze modellen en verdere automatisering van delen van processen! 
Je houdt je bezig met bij de reguliere update van pricingparameters en met allerlei verschillende analyses. Op die manier lever je een waardevolle bijdrage aan het team en heb je zelf de kans te ervaren hoe de pricing bij een van de grootste verzekeraars van Nederland werkt.

Binnen de afdeling zijn de belangrijkste verantwoordelijkheden van het onderdeel Pricing Pensioen:

 • Formuleren van prijsbeleid op pensioen- en/of productniveau op basis van het algemene pricingbeleid van Aegon Nederland. Hiermee zijn wij de spil tussen de business en de rest van Financiën Nederland

 • Het Zakelijk bedrijf voorzien van (actuariële) kostprijzen voor de pensioenproducten

 • Bijdragen aan grootzakelijke pensioenpricingtrajecten

Daarnaast participeren wij in multidisciplinaire teams binnen het Zakelijke bedrijf. Daarmee dragen wij bij aan de continue verbetering van de pensioenproducten van het Zakelijk bedrijf, voor zowel onze klanten als voor Aegon.

Wie worden jouw nieuwe collega’s?

De afdeling Finance Zakelijk bestaat uit drie verschillende onderdelen: Business Control, Pricing Pensioen en Pricing Inkomen. Zij hebben tot doel het management inzicht te geven in alle financiële aspecten van het Zakelijk bedrijf. Denk daarbij onder andere aan financiële cijfers en rapportages, maar ook aan de bepaling van (actuariële) tarieven en kostprijzen.  

Dit is jouw toekomstige functie, want je:

Als werkstudent Pricing Pensioen heb je een leergierige houding, durf je je kritische vragen te stellen, ben je in staat om zelfstandig analyses uit te voeren en vind je het leuk om te onderzoeken en te verbeteren. 

Daarnaast beschik je over:

 • Een bijna afgeronde universitaire opleiding in een bètarichting (bv. econometrie, actuariële wetenschappen, wiskunde, natuurkunde, data science);

 • Beschikbaar vanaf december voor minimaal 3 dagen in de week;

 • Kennis van spreadsheetprogramma’s en programmeertalen (R is een pre);

 • Affiniteit met de financiële sector;

 • Analytisch sterk, proactief, flexibel en gericht op samenwerken.

Wat krijg je?

Wij bieden je een boeiend werkstudentschap, waarin je zelfstandig en op professionele wijze te werk gaat in een ambitieuze en dynamische organisatie. Daarnaast krijg je:

 • Een kijkje in de keuken van een grote corporate met eigen uitdagingen en verantwoordelijkheden;

 • Een mooie vergoeding;

 • Begeleiding door ervaren collega’s; 

 • De ruimte en middelen om verbeteringen door te voeren en impact te maken.

Enthousiast? Reageer! 

Spreekt deze stage jou aan? Wij ontvangen dan graag jouw CV en motivatie via ons sollicitatie formulier op deze website. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Emily van der Werff, Talent Acquisition Manager Graduate via emily.vanderwerff@aegon.nl  of 06-83041623.

Cancel