Junior Consultant

Company
MavenBlue
Type
Fulltime job
Location
Bilthoven
Sector
IT & Programming, Quantitative Finance, Risk Management, Consultancy

Description

Bij MavenBlue krijg je vanaf dag één veel verantwoordelijkheden en kansen, waarbij je uitstekend begeleid wordt door je ervaren collega’s. We zijn een jong, dynamisch bedrijf van specialisten op het gebied van IT en financieel risicomanagement bij verzekeraars. Geef jouw carrière een vliegende start en ga de uitdaging aan om met ons de Europese markt te veroveren!

Wat ga je doen?

Als junior consultant begeleid je verzekeringsmaatschappijen bij het gebruik van onze cloudoplossingen. Je helpt mee met de doorontwikkeling van onze oplossingen, bijvoorbeeld door het ontwerpen van nieuwe functionaliteit, het schrijven van documentatie en het testen van de software. Ook neem je deel aan projecten bij onze klanten, zoals het uitvoeren van de Own Risk and Solvency Assessment (ORSA) en Asset Liability Management (ALM) studies, en het adviseren bij actuariële en commerciële pricing.

Wie zijn wij?

We ontwikkelen snelle en eenvoudig te bedienen cloudoplossingen voor complexe en tijdrovende berekeningen (eenvoud aan de buitenkant, complexiteit aan de binnenkant). Onze oplossingen onderscheiden zich enerzijds door het gebruik van geavanceerde parallel computing technologieën waarbij analyses van uren of soms zelfs dagen teruggebracht worden naar enkele minuten. En anderzijds door de heldere en interactieve presentatie van resultaten, te gebruiken van manager tot specialist.

Onze geavanceerde en razendsnelle cloudoplossingen worden door diverse verzekeraars binnen Nederland gebruikt en onze ambitie is dit verder uit te breiden binnen Nederland en Europa.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een ondernemende en gedreven consultant met een kwantitatieve achtergrond en affiniteit met IT: 

  • Je hebt een kwantitatieve, universitaire studie afgerond, zoals Econometrie, Wiskunde, Natuurkunde, Actuariaat, etc.

  • Je bent in staat complexe materie snel te doorgronden en om te zetten naar doeltreffende adviezen en eenvoudige oplossingen.

  • Je hebt 0-3 jaar relevante werkervaring.

  • Je hebt naast de inhoud ook goede commerciële vaardigheden. Je vindt het leuk om te presenteren, artikelen en blogs te schrijven etc. Je herkent commerciële kansen en weet deze te benutten.

  • Je hebt (enige) ervaring met programmeren in bijvoorbeeld Java, C++, VBA, SQL, Python of R).

 

Denk jij binnen ons team te passen, ben je analytisch sterk, ambitieus en ondernemend? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij? 

Wij bieden je een uitdagende functie binnen een groeiend, innovatief bedrijf. Je collega’s zijn stuk voor stuk inhoudelijke specialisten die hun sporen hebben verdiend in de IT en binnen verzekeringsmaatschappijen op het gebied van o.a. balansmanagement en pricing. 

Je hebt volop ontwikkelmogelijkheden en je kunt direct een waardevolle bijdrage leveren bij implementatietrajecten, analyses bij onze klanten en verdere uitbreiding van functionaliteiten van onze software. Je krijgt een goed basissalaris aangevuld met een riante winstdelingsregeling.

 

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joost van Bruggen via joost@mavenblue.com of telefonisch op 06-42690986.

MavenBlue, Bilthoven

 

Cancel