Nationale-Nederlanden

Website
www.nn-careers.com

Over Nationale-Nederlanden

Over NN

You matter

Bij NN is ons doel om mensen te helpen zorgen voor wat zij echt belangrijk vinden. We zetten onze
middelen, kennis en relaties in voor het welzijn van onze klanten, het versterken van de maatschappij, het beschermen van het milieu, en het bijdragen aan een stabiele, inclusieve en duurzame economie. 

Met bijna 15.000 medewerkers bieden we producten en diensten aan op het gebied van pensioenen,verzekeringen, beleggingen en bankieren. NN Group kent verschillende merken waaronder: Nationale-Nederlanden, NN Investment Partners, ABN AMRO Verzekeringen, Movir, AZL, BeFrank, Zicht en OHRA.

We geloven dat verschillen ons samen beter maken en dat jij, op basis van jouw unieke talenten en
perspectieven, bijdraagt aan wat echt belangrijk is. Niet voor niets is 'You matter' de belofte die we doen. Jij doet ertoe, in alle rollen die je vervult want wat belangrijk is voor jou, is belangrijk voor ons. 

Werk is een belangrijk onderdeel van je leven. Maar jij bent meer dan alleen collega en dat snappen we heel goed. Vaardigheden en competenties ontwikkel je niet alleen op werk. Je hebt verschillende rollen in het leven en overal neem je wat van mee.

Dat maakt ons allemaal anders. En dát is onze grootste kracht. We geloven dat ons bedrijf het sterkst is als we openstaan voor alle verschillende aspecten van de mens, ongeacht hoe we eruit zien, waar we vandaan komen, of wie we liefhebben. Daarom maken we ons bij NN sterk voor diversiteit, inclusie en gelijke kansen voor iedereen.

Een stage die er echt toe doet

Een stage is de uitgelezen mogelijkheid om te ontdekken wat jij echt belangrijk vindt in je toekomstige carrière en waar jij je persoonlijk in wilt ontwikkelen. Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in een veelzijdige organisatie waarin mensen centraal staan? Bij ons kun je als volwaardig lid van het team zowel meewerk- als een afstudeerstages lopen. 

We hebben regelmatig stageplaatsen op mbo, hbo en wo-niveau bij verschillende bedrijfsonderdelen. Denk hierbij aan IT, marketing, HR, Finance, Risk, Investments of een secretariële of administratieve stage. Wie jij bent en waar jouw interesses liggen is belangrijk voor ons. Daarom kijken wij eerst naar talent en motivatie en daarna pas naar studierichting.

Wil jij kennis en ervaring opdoen en tegelijkertijd een mooi cv opbouwen? Kijk snel bij onze
stagevacatures (www.nn-careers.com) om te zien of jouw plek ertussen zit! Voor vragen kun je
contact opnemen met onze Stagecoördinator Bianca Hoogweg via stagebureau@nn.nl of via 06-
10816801
.

Om een filmpje te zien hoe stagiairs hun stage hebben ervaren, kijk op onze website: Stage bij NN
(nn-careers.com)

NN Group Traineeship - our future leaders

Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt blijven ontwikkelen. We geven je de ruimte en het vertrouwen om te groeien in je carriere en als mens. Daarom bieden we naast stage plekken ook ruimte aan een select aantal trainees per jaar.

Als trainee bij NN werk je als volwaardig teamlid mee aan de doelen van ons bedrijf. Jouw ideeën
doen er toe, want wij zijn op zoek naar echte future leaders! Tijdens het traineeship leer je de
organisatie goed kennen en krijg je alle ruimte om jouw plek te vinden binnen NN. De combinatie van een persoonlijke aanpak, internationale mogelijkheden en een flinke dosis gezelligheid maakt ons traineeship uniek.

Wat jij aan onze organisatie en de samenleving wilt bijdragen is belangrijk voor ons. Neem jij graag
initiatief en ga je verantwoordelijkheid niet uit de weg? Meld je dan aan voor het NN Group
Traineeship en bouw aan jouw toekomst als future leader!
Website: NN Traineeship (nn-careers.com)

Cancel