PwC

Website
https://www.pwc.nl/nl/carriere.html
Branche / Vakgebied
Actuarial Science, Consultancy, Risk Management
Vereiste taal
Nederlands
Locatie
Amsterdam, Utrecht, Rotterdam

Over PwC

Ontdek jouw carrière bij PwC
Geef jouw carrière een boost en kies voor één van de dynamische startersfuncties binnen PwC. Bij PwC werk je samen met diverse, ambitieuze mensen in onverwachte combinaties om belangrijke problemen op te lossen. Je hebt toegang tot een wereldwijd netwerk en deelt je kennis, ideeën en vragen met de beste professionals uit je vakgebied en andere disciplines. Een mooi begin van jouw carrière!
 

Uitdagend werk dat ertoe doet
In diverse, ambitieuze teams word je bij PwC uitgedaagd je hart en waarden te volgen. Daarbij is er volop ruimte voor jouw ambitie en persoonlijke keuzes. Je wordt intensief begeleid door een persoonlijke coach en doet ruime ervaring op binnen verschillende sectoren. Bij diverse klanten die daadwerkelijk een verschil maken in de maatschappij, van start-ups tot grote multinationals.
 

Het beste uit jezelf en je leven halen
Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en het gevoel hebt dat je erbij hoort. En jij jouw unieke vaardigheden verder kan ontwikkelen met behulp van de nieuwste technologie. Om het beste uit jezelf te kunnen halen, is een goede balans belangrijk. Bij ons heerst er geen 9-tot-5-mentaliteit. Je hebt de flexibiliteit om zelf te bepalen waar en wanneer je werkt. En tegelijkertijd succesvol te zijn.
Met jouw kwantitatieve achtergrond kun je terecht bij onze afdeling Risk Modelling Services (RMS) & Pensions (Amsterdam en Rotterdam).
 

Risk Modelling Services (RMS) & Pensions
Bij RMS & Pensions werk je aan opdrachten voor verzekeraars, pensioenfondsen/-uitvoerders, overheden en (inter)nationale ondernemingen. Hun succes is mede afhankelijk van jouw strategisch inzicht, jouw communicatieve kwaliteiten en jouw durf om vernieuwende ideeën aan
te dragen.

Je werkzaamheden zijn zeer divers en steunen op jouw analytische vaardigheden. Deze werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Ontwerpen en modelleren van financiële en actuariële modellen;
  • Analyseren van Big data bij verzekeraars;
  • Het maken van pensioenberekeningen;
  • Analyseren van HR data;
  • Ondersteunen bij fusie- en overnametrajecten;
  • Kwantitatieve consulting voor pricing of cyberrisico met behulp van R, Python of een andere programmeertaal;
  • Risicomanagement bij pensioenfondsen en verzekeraars;
  • Adviseren van verzekeraars over nieuwe technieken en ontwikkelingen.

 

Bij PwC willen we een bijdrage leveren aan het vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Wij zijn een netwerk van firma’s in 155 landen met meer dan 327.000 mensen. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten. Bij PwC in Nederland werken ruim 5.300 mensen met elkaar samen. Vertel ons wat voor u belangrijk is. Kijk voor actuele evenementen, stages en vacatures op pwc.nl/carriere.

Cancel