Werkstudent

Company
Milliman
Type
Student job
Location
Amsterdam
Sector
Actuarial Science, Consultancy, Retirement & Insurance
Required language
Dutch, English
Website
https://careers.milliman.com/en

Description

Denk mee over de implementatie van pensioenregelingen en doe onderzoek in de pensioenwereld.

Als werkstudent ondersteun je onze (senior) consultants bij de pensioenadvisering van grote ondernemingen en pensioenfondsen. Je werkt in een klein hecht team en maakt verscheidene berekeningen. Ook help je met het opstellen van presentaties of rapportages. Tevens heb je de mogelijkheid om te werken aan onderzoek op het gebied van actuariële wetenschappen, quantitative finance of data analytics.

Wie zoeken we?
Wij zoeken studenten met sterke sociale vaardigheden en de drive om zich verder te ontwikkelen binnen quantitative finance, data analytics of actuariële wetenschappen. Heb je een achtergrond in econometrie, quantitative finance of actuariële wetenschappen, dan is een werkstudentschap bij Milliman Pensioenen (bij voorkeur minimaal twee dagen in de week) wellicht iets voor jou!

Wat wij bieden
Wij bieden een flexibele werkomgeving met leerzame opdrachten en de mogelijkheid om door te groeien binnen ons team. Als student werk je samen met collega’s met vele jaren ervaring op het gebied van pensioenen.

Wie wij zijn

De organisatie
Milliman is een van de grotere onafhankelijke actuariële adviesbureaus ter wereld en heeft circa 60 kantoren in de belangrijkste plaatsen wereldwijd.

Milliman Pensioenen in Amsterdam is volledig gespecialiseerd op het gebied van employee benefits en collectieve pensioenregelingen. De actuarissen van Milliman Pensioenen treden op als certificerend actuaris en als adviserend actuaris voor pensioenfondsen.

Daarnaast adviseren wij ondernemingen en ondernemingsraden bij het pensioenbeleid en bieden wij diverse opleidingen aan. Voor een groot aantal ondernemingen verzorgen wij de (pensioen)berekeningen en rapportages ten behoeve van de internationale verslaggeving.

Bedrijfscultuur
Door onze dynamische, open en flexibele organisatiestructuur en ons internationaal netwerk leren wij direct van elkaars expertise. Wij leggen de verantwoordelijkheid steeds op het juiste niveau in de organisatie en stellen de ontwikkeling van de medewerker centraal. Tegelijk zorgen wij ook voor
oplossingen op maat voor onze klanten.

Informatie en sollicitatie:
Direct solliciteren:
Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van consultant bij Milliman Pensioenen in Amsterdam inclusief CV via secretariaat.amsterdam@milliman.com

Ben je geïnteresseerd in jouw mogelijkheden binnen onze organisatie? Neem dan contact op met één van onderstaande personen.
René van der Meer
rene.vandermeer@milliman.com
Tel: 020 760 1883
Ellen Marie Primdahl
ellenmarie.primdahl@milliman.com
Tel: 020 760 1890

Cancel