Werkstudent of stagiair

Company
Sprenkels
Type
Student job
Location
Amsterdam
Sector
Actuarial Science, Consultancy, Data Science, Risk Management
Required language
Dutch
Website
https://sprenkels.nl/werken-bij-sprenkels

Description

Bij Sprenkels ben je welkom om je thesis te schrijven of kun je aan de slag als werkstudent. Je krijgt begeleiding van consultants om een goede thesis te schrijven en jouw studie succesvol af te ronden. Als werkstudent ga je direct aan de slag voor de klant en krijg je ook de mogelijkheid om verschillende vakgebieden te verkennen. Je kunt een werkstudentschap ook combineren met een stage.

 

Wat ga je doen als werkstudent?

Als werkstudent ga je onder begeleiding van onze actuariaat en investment consultancy teams helpen met het analyseren en maken van financiële en risicomanagement analyses. Je werkt met onze financiële modellen en leert hoe je strategische adviezen schrijft en (financiële) data analyseert. Daarnaast ontwikkel je ook je soft skills, zoals adviserend schrijven en presenteren. Binnen Sprenkelskrijg je de kans om te ontdekken welke tak van sport het beste bij jou past om na je studie misschien wel in dienst te treden als consultant.

Hoe ziet een stage erbij ons uit?

Tijdens een stage werk je een scriptieonderwerp uit wat je in overleg met de universiteit (en met jouw scriptiebegeleider bij Sprenkels) hebt gekozen. Je bent iedere dag welkom op kantoor, waardoor je makkelijk hulp kan vragen aan collega’s. Veel stagairs kiezen er bij ons voor om de stage te combineren met een werkstudentschap, waardoor je naast het voltooien van je thesis ook direct relevante werkervaring op doet en ziet wat je kan verwachten als je daarna bij ons zou komen werken als consultant.

Wat zoeken wij in jou?

 • Je bent bezig met een master in de richting van econometrie, actuariaat of een andere kwantitatieve studie.
 • Affiniteit met de financiële sector en kwantitatieve modellen.
 • Sterke sociale en analytische vaardigheden.
 • Je bent ambitieus, ondernemend en selfstarting.
 • Je hebt interesse om ook na je studie bij ons te blijven werken.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk.

Wat vind jij bij Sprenkels?

 • Een platte en informele organisatie waarin de mogelijkheid bestaat voor flexibele werktijden en hybride werken.
 • De mogelijkheid om veel te leren.
 • De ruimte om verschillende disciplines te ontdekken.
 • Een hecht team dat iedere dag samen luncht (verzorgd vanuit Sprenkels), naast de andere gezellige borrels en overige (sport-)activiteiten.
 • Een goed beloonde uitdaging die resulteert in een vliegende start van je carrière!

Nieuwsgierig? 

Leuk! Wij ook naar jou! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Marieke Klein via 06 55530249 of werken@sprenkels.nl. Geen vragen meer? Reageer dan direct via de button en vertel ons via een korte motivatie en je cv meer over jezelf.

Direct online solliciteren

Cancel